skip to Main Content
5 Fashion Tips Voor De Perfecte Lifestyle!

5 fashion tips voor de perfecte Lifestyle!

Heb jij net zoals wij veel te veel kleren in je kledingkast? Last van keuzestress? Wij hebben een paar tips op een rij gezet zodat jij altijd de perfecte outfit samenstelt voor de dag!

Tip 1: Check het weer!

Het is natuurlijk belangrijk je outfit af te stellen op het weer. Als het regent is het niet handig om een leuke zomerjurk aan te trekken! Check dus altijd van te voren wat voor weer het gaat worden.

Tip 2: Prepare for tomorrow.

Je kent het wel. Jij doet je morning ritual, en staat voor je kledingkast.  De klok zegt dat je nog tien minuten hebt. Je  kan absoluut niet kiezen tussen die leuke top of een comfy sweater. Wil je jezelf de keuzestress besparen? Leg voordat je gaat slapen iets klaar voor morgen! Op die manier hoef je geen wake-up-stress meer te ervaren.

Tip 3: Mix and match!

Step out of the cycle! Het constant kopen van nieuwe kleding is een val waarin iedere girl wel eens valt. Vaak lieten ik bijvoorbeeld oude kleren liggen, omdat ik net een nieuwe find had. Nu weet ik wel beter! je kunt makkelijk je nieuwe haul combineren met oude pieces. Een nieuwe jas kan bijvoorbeeld alweer voor vier nieuwe outfits zorgen.

Tip 4: Color is timeless.

Trends komen en trends gaan. Toch zijn kleuren tijdsloos. Juist het experiment in je kleurenkeuze staat voorop voor iedere goede fashion-sense. Zoek bijvoorbeeld moodboards op, om inspiratie op te doen voor je volgende fit.

Tip 5: Lifestyle is een experiment.

Lifestyle en Fashion gaan verder dan alleen een outfit of een huisinrichting. Je levensstijl en je dagelijkse routine maakt wie je bent. Probeer vooral te experimenteren met je dag. voel je je altijd te druk? Vind rust in je kamer, maak je eigen plekje en creeer rust in je kamer. Experimenteer met je Lifestyle, je leeft maar een keer dus you deserve to take care of yourself!

Back To Top