skip to Main Content

Shop nieuwe gellak kleuren in Hengelo

Scoor jouw nieuwe favo gellak kleuren in Hengelo

Ben jij een fan van unieke en fancy nagels, scoor dan nu je nieuwe favoriete gellak kleuren bij jouw nagelstudio in Hengelo. Als je al enigszins bekend bent met gellak, dan weet je dat je nagels met dit type nagellak altijd in goede handen zijn! Lees in dit artikel meer over de nieuwe gellak kleuren die jouw look helemaal compleet maken.

Uncovered 7 collectie: nu ook in Hengelo

De nieuwste Pink Gellac collectie, genaamd ‘Uncovered 7’, vind je nu ook terug in jouw nagelstudio in Hengelo. Deze gellak collectie laat zich omschrijven als ‘authentiek, oriĆ«ntaals en bijzonder’ en staat garant voor een eigenzinnige stijl! Ga voor een mysterieuze look met de donkere shimmer kleuren Oriental Spice en Sangria Red, of trek de schijnwerpers naar je toe met het glinsterende Copper Gold. Ben je meer in de mood voor iets bescheidens? Kies dan de Caramel Beige voor een mooie, rijke nude tint. En tot slot is er nog de Vanilla cream – een opvallende witte tint met een warme touch. Je kunt al deze nieuwe gellak kleuren los kopen in Hengelo, maar ook als collectie. Zo heb je thuis altijd een prachtig palet achter de hand.

De gemakken van gellak in Hengelo

Kies je voor gellak wanneer je een bezoek brengt aan jouw favoriete nagelstudio in Hengelo? Dan kies je automatisch voor alle gemakken hiervan. Zo blijft gellak wel twee weken perfect zitten als nieuw, en is gellak sterker dan gewone nagellak. Ook geeft het je nagels volume, op een natuurlijkere manier dan kunstnagels dat kunnen. Als klap op de vuurpijl zijn ook de nieuwe gellak kleuren weer volledig vegan.

Vind jouw nieuwe gellak kleuren in Hengelo

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwe kleuren van de Uncovered 7 collectie? Of ben je nog op zoek naar een palet dat bij jouw persoonlijkheid past? Zoek dan vandaag nog de dichtstbijzijnde nagelstudio bij jou in de buurt in Hengelo en vraag naar de nieuwe gellak kleuren van Pink Gellac! In heel Nederland kun je deze nieuwe producten en kleuren trouwens vinden. Dus ben je even uit de buurt van Hengelo? Geen probleem! Ook in andere plaatsen zijn er vele nagelstudio’s die met gellak werken.

Wil jij graag jouw ervaringen met gellak met ons delen? Aarzel dan niet en stuur ons een bericht via ons contactformulier

Back To Top