skip to Main Content
Innerlijke Rust: 3 Tips For A Happy Life.

Innerlijke rust: 3 tips for a happy life.

We kennen het allemaal: te veel te doen en te weinig tijd. Je wilt reizen, leven, feestjes, sporten. De snelheid van het leven is voor velen van ons overweldigend. Er moet zoveel dat je het overzicht kunt kwijtraken. Wij hebben drie simpele snelle tips op een rij gezet om je leven te de-clutteren.

Tip 1: Lose the fomo.

Een van de meest voorkomende vormen van millenial-stress is FOMO: Fear Of Missing Out. Dit is natuurlijk erg vervelend! Een dikke tip die we jou kunnen geven is simpel. Je mist namelijk altijd wel wat! op dit moment is er een feestje wat je mist. Iemand op aarde heeft op dit moment de meest fantastische avond van diegene’s leven. Als je altijd wat mist, mis je tegelijkertijd ook helemaal niks. Een super life hack!

Tip 2: Breathe.

Drukte is vaak iets wat je ervaart, niet iets wat inherent aanwezig is. Een goede manier om het verschil te vinden is ademhalen. Leg je hand op je buik en zorg ervoor dat je tijdens het uitademen je buik uitzet. Je lichaam is goed zoals het is. Onveranderlijk aanwezig, hoe je je ook voelt. Kijk om je heen. Ben je bewust van de ruimte. Van je lichaam. Van je wezen. Oefen dit vaak. Hoe vaker je dit doet hoe meer je zult merken dat de rust altijd al in je lichaam aanwezig is!

Tip 3: Morning-routine als geluksmomentje.

Een goed begin van de dag bepaald hoe jij je de rest van de dag voelt. Een essentieel onderdeel van elke gebalanceerde lifestyle is een rustige ochtend. Pak lekker dat momentje voor jezelf. Sta stil bij je leven, al is het een minuut per dag. Voeding is erg belangrijk! Zorg ervoor dat je je dag goed begint door een voedzaam ontbijt te eten. Neem hier de tijd voor! Alleen al door tien minuten eerder op te staan kun je jezelf een hoop stress besparen. Try it! it really works.

Back To Top